Θέλεις να διαφημιστείς στο Sociall.gr;

Παρέχουμε δωρεάν διαφήμιση στο top banner μας για όλο το έτος!

To Sociall.gr γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα για να γεμίσει το διαδίκτυο με ευχάριστες ειδήσεις από τον χώρο του πολιτισμού και του ευ ζην. Είμαστε μια ομάδα με ανθρώπους που ο καθένας γνωρίζει καλά το αντικείμενο για το οποίο γράφει και μοιράζεται τα κείμενα του με στόχο να ψυχαγωγήσει ένα κοινό που έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει από την αρνητικότητα της επικαιρότητας.

Από τον Ιούνιο του 2020 μέχρι σήμερα, το κοινό έχει αγκαλιάσει το Sociall.gr αφού το εμπιστεύεται για να διαβάσει άρθρα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ γύρω από τον χώρο του βιβλίου, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μουσικής αλλά και της θετικής ψυχολογίας, της διατροφής, του ταξιδιού κ.ά.

Μια μεγάλη κοινότητα από καθημερινούς ανθρώπους με καθημερινή γραφή για όσα παρατηρούμε γύρω μας. Φυσικά, θα παραδεχτούμε ότι έχουμε παρωπίδες. Ξεχωρίζουμε τα καλά από τα κακά και γι’αυτό μιλάμε για όσα ζούμε, όσα διαβάζουμε, όσα βλέπουμε και ακούμε και αξίζουν να αναφερθούν προσφέροντας πάντα τη θετική μας ματιά.

Θέλουμε να συμβάλουμε στο να αλλάξει η εικόνα που υπάρχει για τις ειδήσεις στο διαδίκτυο. Θέλουμε να αποτελούμε μια όμορφη συντροφιά στον αναγνώστη, μια συνήθεια που δεν θα βασίζεται στα click baits και στα fake news, αλλά στην ανάγκη μας να σας κάνουμε να χαμογελάσετε και κάποιες φορές να προβληματιστείτε.

Είτε, λοιπόν, διαβάζεις το όνομα του site μας σόσιαλ είτε σοσιάλ, είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος στην κοινότητα μας!


Διαφημιστείτε στο Sociall.gr

Εδώ, λοιπόν, παρέχουμε τη δυνατότητα και σε νέους δημιουργούς, είτε από τον χώρο του βιβλίου, είτε από τη μουσική, είτε από τον κινηματογράφο και τα εικαστικά να διαφημίσουν τη δουλειά τους εντελώς δωρεάν για όλο το έτος. Η διάρκεια προβολής θα διαρκεί μια εβδομάδα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε εσείς κάποιο banner για προβολή, αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε εμείς κάποιο για την καλύτερη προώθηση του έργου σας!

Δεν σας ενδιαφέρει η προβολή με banner, αλλά θέλετε να δημοσιεύσουμε ένα δελτίο τύπου του έργου σας; Είστε και πάλι στο σωστό μέρος. Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

Κάντε τη δουλειά σας γνωστή σε περισσότερους από 14.000 μοναδικούς επισκέπτες!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας!