Η σειρά Dash & Lily θα μας ζεστάνει την καρδιά τo 2021

Σε μια χρονιά όπως η προηγούμενη, θα λέγαμε ότι το Netflix είχε την τιμητική του. Η κινηματογραφική και η τηλεοπτική δημιουργία της δημοφιλούς πλατφόρμας διπλασιάστηκε προς τέρψη του κοινού που χρειαζόταν μια ιδανική διέξοδο από την καθημερινότητα. Άλλωστε είχε προηγηθεί και ένα κατατοπιστικό άρθρο από την Άρτεμη που μας ανέφερε ποιες σειρές ξεχώρισαν περισσότερο φέτος. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η σειρά Dash& Lily η feelgood παραγωγή που επιβάλλεται να δούμε.

Υπόθεση: Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στην Νέα Υόρκη.

Θα σας αρέσει για την αστεία και ταυτόχρονα γλυκιά –χωρίς να γίνεται γλυκανάλατη- πλοκή, για τους πρωταγωνιστές, τις έξυπνες ατάκες και φυσικά την σκηνοθεσία που δείχνει σε γκρο πλαν την μαγευτικά στολισμένη πόλη της Νέας Υόρκης. Ακόμα, βλέπεται και όταν έχουν περάσει οι γιορτές γιατί όπως έχει εύστοχα ειπωθεί: Christmas is not a season is a feeling. Επιπλέον, το αξεπέραστο μοτίβο δυο εκ πρώτης όψεως αντίθετων χαρακτήρων που έρχονται πιο κοντά, ποτέ δεν θα πάψει να μας γοητεύει καθώς μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Trivia: Επίσης, αγαπημένοι μου βιβλιοφάγοι να ξέρετε ότι βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο που έγινε best seller των New York Times και πολύ πιθανό λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε η σειρά ίσως ακολουθήσει και δεύτερη σεζόν!

Και μερικές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα εμπνευσμένο και καλογραμμένο love story βλέποντας το συνοδεία με μια μεγάλη κούπα καφέ ή σοκολάτας, το ρόφημα δική σας επιλογη!

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά