Κυκλοφορίες Του Μήνα | Οκτώβριος 2021

O Οκτώβριος ήταν ο μήνας που είχε νέες κυκλοφορίες, κυρίως από την ξένη δισκογραφία. Είχαμε μία μεγάλη επιστροφή μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, είχαμε ακόμα έναν νέο δίσκο, αλλά και… ένα οικολογικό drill, με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα τον Αύγουστο.

Σώστε Τα Δάση
Σέξπυρ
Release Date: 17.10.2021

Ο Σέξπυρ, με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα τον περασμένο Αύγουστο, δημιούργησε το Σώστε Τα Δάση, ένα οικολογικό drill, όπως το αποκαλεί και ο ίδιος. Με καυστικό ύφος, ως συνήθως, ο Σέξπυρ σχολιάζει το πώς (και αν) διαχειρίστηκε η κυβέρνηση, όπως έπρεπε, την κατάσταση με τις φωτιές και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Λαέρτη Ρωμανό. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Λαέρτης Ρωμανός, τρέξε να μάθεις όχι τώρα, ΤΩΡΑ!!

Instagram: Sexpyr
YouTube: The Human Man
Spotify: Sexpyr

Apple Music: Sexpyr


Blue Banisters
Lana Del Rey
Release Date: 22.10.2021

Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τον δεύτερο δίσκο της μέσα στο έτος, με τίτλο Blue Banisters. Mετά το Chemtrails Over The Country Club (για το οποίο μιλήσαμε εδώ), η Del Rey κυκλοφόρησε τον 8ο δίσκο της, ο οποίος δεν ξεφεύγει αισθητικά από το στυλ που την έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο, υπήρξαν και συνεργασίες που δεν ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Dealer, στο οποίο η Lana τραγουδάει με τον Miles Kane. Επίσης, στιχουργικά στο κομμάτι Thunder, η Del Rey συνέγραψε το κομμάτι με τους Miles Kane και Alex Turner.

YouTube: Lana Del Rey
Spotify: Lana Del Rey
Apple Music: Lana Del Rey


Easy On Me
Adele
Release Date: 15.10.2021

Μετά από 6 χρόνια απουσίας, η Adele επέστρεψε δυναμικά με το νέο της κομμάτι, Easy On Me. H Adele, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο album της, με τίτλο 30, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. Η Βρετανή καλλιτέχνιδα στο κομμάτι της μιλά για τον χωρισμό της και ζητά από τον πρώην σύζυγό της να την συγχωρέσει για την απόφασή της να τραβήξουν, πλέον, χωριστούς δρόμους.

Instagram: Adele
YouTube: Adele
Spotify: Adele
Apple Music: Adele

Banner: Teen Vogue