Νέες Κυκλοφορίες | Ιούνιος 2021

Ο Ιούνιος έφτασε, και οι νέες κυκλοφορίες είναι εδώ και αυτόν τον μήνα. Μέσα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, κυκλοφόρησαν όμορφα κομμάτια, με τα οποία μπορείς να χορέψεις σε πάρτι στις ταράτσες, αλλά και να βαϊμπάρεις, με φίλους ή μόνος σου. Ορίστε, λοιπόν, οι πέντε επιλογές μας για τον μήνα Ιούνιο.

Αόρατα Παιδιά
Άδρα Κάδεια
Release Date: 17.06.2021

H Άδρα Κάδεια φέρνει με το νέο της κομμάτι στην επιφάνεια, τα Αόρατα Παιδιά. Τα παιδιά τα οποία ζουν στο περιθώριο, αυτά που πονάνε, προβληματίζονται, παλεύουν για το μέλλον των ιδίων και του κόσμου όλου και βρίσκουν άσυλο και ασφάλεια στην Τέχνη. Το καθένα εκφράζεται μέσω της τέχνης που πρεσβεύει και δίνει μία νότα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η Άδρα Κάδεια , την μουσική παραγωγή ο Skeletomenos και την μίξη ο LowP.

YouTube: Άδρα Κάδεια
Facebook: Eirini Adra Kadeia
Instagram: Adra Kadeia
Spotify: Adra Kadeia

Μετά Τον Κωλόκαιρο
Φρανκ x VoxPopuli
Release Date: 17.06.2021

To NuFunk Era είναι εδώ και ήρθε για να μείνει. Με την νέα κυκλοφορία του Φρανκ, το καλοκαίρι σε συνδυασμό με κοκτέιλ και παρτάρες σε ταράτσες με φίλους (που ομολογουμένως μας έχουν λείψει), θα γίνει ακόμα καλύτερο. Το Μετά Τον Κωλόκαιρο είναι το 4ο κατά σειρά κομμάτι που συμπεριλαμβάνεται στο The Sound Of Athens, την μουσική συλλογή της κολεκτίβας Radical Breaks. Ξυρίζω το κεφάλι και φωνάζω “FREE BRITNEY” μας είπε και το έκανε πράξη, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Την μουσική παραγωγή ανέλαβε ο VoxPopuli, τη σκηνοθεσία ο Thanos Skillet και την ηχητική επιμέλεια ο Renegade Instruments.

YouTube: Frank The Zapper | VoxPopuli | Radical Breaks
Facebook: Νότης Λε Φρανκ | Thomas Malefinos | Radical Breaks
Instagram: Frank The Zapper | VoxPopuli | Radical Breaks

Spotify: Frank | VoxPopuli

Πάλι
Μαρίνα Σάττι
Release Date: 22.06.2021

H Μαρίνα Σάττι, επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι, το οποίο χαρακτηρίζει ως “σύγχρονο μπαλό” και λέγεται Πάλι. Με μία ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζει όμορφα τοπία (Μαυροθάλασσα Σερρών) Όπως περιέγραψε και η ίδια, το Πάλι αποτελεί ένα από τα κεφάλαια του κόσμου που ονειρεύεται και χτίζει η ίδια. Μιλάει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, για όμορφες αναμνήσεις και εικόνες, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον έρωτα, αλλά και τις καταβολές της.

YouTube: Marina Satti
Facebook: Marina Satti
Instagram: Marina Satti
Spotify: Marina Satti

Solar Power
Lorde
Release Date: 11.06.2021

Η Lorde, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, επέστρεψε με καλοκαιρινή διάθεση με το νέο της κομμάτι, Solar Power, το οποίο γράφτηκε για να αποτυπώσει τα συναισθήματα που βιώνει έξω στον φυσικό κόσμο. Δύο σημεία που μου έκαναν εντύπωση, είναι τα εξής: Στην αρχή του κομματιού περιγράφει το πώς νιώθει κάποιος όταν πάσχει από Seasonal Affective Disorder (I hate the winter, can’t stand the cold / I tend to cancel all the plans (so sorry, I can’t make it)). Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα σημείο στο κομμάτι αναφέρει: Acid green, aquamarine / The girls are dancing in the sand. Το ενδιαφέρον σ’ αυτό το σημείο είναι πως η Lorde έχει sound-to-color synesthesia, δηλαδή στο άκουσμα μίας νότας, μπορεί να δει κάποιο χρώμα. Οπότε στο σημείο αυτό, σκέφτεται αυτά τα χρώματα, λόγω του ωκεανού αλλά και λόγω της κάθε νότας που παίζει.

YouTube: Lorde
Facebook: Lorde
Instagram: Lorde
Spotify: Lorde

Melatonin
UPSAHL
Release Date: 11.06.2021

H 22χρονη καλλιτέχνιδα Upsahl κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι, με τίτλο Melatonin. Κατά την περίοδο που έγραφε το κομμάτι, είχε προβλήματα αϋπνίας και άγχους και με τα συναισθήματα που την κατέκλυαν, ήθελε να απαλλαγεί από τα προβλήματά της. Αν και στην αρχή, ο ρυθμός ξεκινάει αργά, εκτυλίσσεται αρκετά εύθυμα με ποπ στοιχεία. Με αυτό το τραγούδι,η Upsahl αντιμετωπίζει τα πράγματα που την απασχολούν και θέλει όλοι οι άνθρωποι να χορεύουν και να είναι χαρούμενοι, ακόμα και τις στιγμές που δεν μπορούν να κοιμηθούν.

YouTube: Upsahl
Facebook: Upsahl
Instagram: Upsahl
Spotify: Upsahl

Banner: Solar Power by Lorde