Νέες Κυκλοφορίες | Σεπτέμβριος 2021

Ο Σεπτέμβριος, πέραν του κρύου και των πρώτων βροχών, δεν γινόταν να μην μας δώσει και νέες κυκλοφορίες. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μάς χάρισε κυκλοφορίες και από την ελληνική και από την ξένη δισκογραφία και εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε μερικές από αυτές.

Για Σένανε Μπορώ
Μιθριδάτης Χ Μαρινέλλα
Release Date: 05.09.2021

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το μουσικό έργο του, Για Να Μην Τα Χρωστάω (διάβασε εδώ), ο Μιθριδάτης συνεχίζει ακάθεκτος με την νέα του κυκλοφορία, με τίτλο Για Σένανε Μπορώ. Όπως και στο Μόνο Εσύ με την Χριστιάννα, έτσι και εδώ “δανείζεται” την υπέροχη φωνή της Μαρινέλλας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Το Για Σένανε Μπορώ είναι ένα κομμάτι αρκετά εσωτερικό για τον Μιθριδάτη, τουλάχιστον στιχουργικά, καθώς προσεγγίζει τη σχέση που έχει με το κοινό του, τον έρωτα αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Ωστόσο, πιο ιδιαίτερη πινελιά αποτελεί ο συνδυασμός των δύο Τεχνών του, της Μουσικής και των Εικαστικών.

Facebook: Mιθριδάτης Ιμιζμπίζ | Mithridatis | Amok Time Arts
Instagram: Mithridatis | Amok Time Arts
YouTube: Imiz Biz Entertainment | Mithridatis
Spotify: Mithridatis

iTunes: Mithridatis


Arcadia
Lana Del Rey
Release Date: 08.09.2021

H Lana Del Rey κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα ένα ακόμα single, που αποτελεί μέρος του 8ου δίσκου της, Blue Banisters, με τίτλο Arcadia. Στην αισθητική που μας έχει συνηθίσει με soft νότες, η Del Rey μιλά για την Arcadia, ένα ειδυλλιακό μέρος, το οποίο σημαίνει πολλά για την ίδια. Άλλωστε, η μεταφορά στους παρακάτω στίχους είναι ακόμα πιο εμφανής [In Arcadia, Arcadia/ All roads that lead to you as integral to me as arteries/ That pump the blood that flows straight to the heart of me]. To Blue Banisters θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 22 Οκτωβρίου.

YouTube: Lana Del Rey
Spotify:
Lana Del Rey
iTunes: Lana Del Rey


Φτηνά Cocktails
Infinik
Release Date: 03.09.2021

Αν θέλετε να βαϊμπάρετε, αν νιώθετε ακόμα το καλοκαίρι μέσα σας και σίγουρα αν θέλετε να κρατήσουν (νοητά) λίγο παραπάνω οι διακοπές σας, ο Infinik φροντίζει για εσάς και σας κερνάει Φτηνά Cocktails. Οι μουσικές παραγωγές δημιουργήθηκαν από τους Buggy και VoxPopuli και ποικίλουν ανάμεσα σε Nufunk και Hip Hop vibes. Μερικά κομμάτια που ξεχώρισα είναι: Ο Νόμος Παρανόμησε | Sunshine (ft. VoxPopuli). Ο δίσκος του Infinik κυκλοφορεί από την κολεκτίβα της Radical Breaks.

YouTube: Radical Breaks | Infinik
Facebook: Radical Breaks | Infinik
Instagram: Radical Breaks
| Infinik
Spotify: Infinik


Déjà Vu (Live From London)
Gorillaz ft. Alicaì Harley
Release Date:
02.09.2021

Ενώ περιμένουμε υπομονετικά για το πότε θα κυκλοφορήσει το Song Machine: Season 2, οι Gorillaz επέστρεψαν δυναμικά και τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησαν ένα EP, με τίτλο Meanwhile, που περιλαμβάνει 3 κομμάτια. Το ένα από αυτά είναι και το Déjà Vu, σε συνεργασία με την Alicaì Harley. Το EP, πέραν του Déjà Vu, αποτελείται από το Jimmy Jimmy, σε συνεργασία με τον AJ Tracey και το Meanwhile, σε συνεργασία με τους Jelani Blackman και Barrington Levy.

YouTube: Gorillaz
Instagram: Gorillaz
Spotify: Gorillaz
iTunes:
Gorillaz

Banner: YouTube