Όσα μάθαμε για τη νέα χολιγουντιανή παραγωγή που θα κάνει γυρίσματα στη Δράμα

Η είδηση ότι άλλη μια χολιγουντιανή παραγωγή θα έρθει στη χώρα μας μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του The Enforcer (με τον Antonio Banderas), γέμισε με χαμόγελα το σινεφίλ κοινό της χώρας, αφού για άλλη μια φορά η Ελλάδα έρχεται στο επίκεντρο για θετικούς λόγους.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι σχετικές αδειοδοτήσεις και αναμένεται πλέον να βγει το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η έναρξη τους έχει τοποθετηθεί στα τέλη Απριλίου. Η ταινία όπως όλα δείχνουν θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Τζέιμι Φοξ, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και συμπρωταγωνιστές θα επισκεφτούν τη Δράμα και μερικές άλλες κοντινές περιοχές στο πλαίσιο των γυρισμάτων.

Ήδη έχουν καταφτάσει τα πρώτα στελέχη της παραγωγής όπως ο υπεύθυνος φωτογραφίας και έχουν επισκεφτεί τους δήμους Προσοτσάνης, Δράμας και Παρανεστίου. Η αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών, βέβαια, δυσανασχέτησε την παραγωγή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Κ”, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τους τελικούς τόπους των γυρισμάτων που θα διαρκέσουν έναν μήνα.

Όπως συνέβη και στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει κάλεσμα για επιλογή βοηθητικών ηθοποιών που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις σκηνές.

Τέλος, δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη πληροφορίες για το περιεχόμενο της ταινίας αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιλαμβάνει ένα στρατόπεδο.

Ελπίζουμε η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο των κινηματογραφικών παραγωγών.