Πρεμιέρα για το online 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Πώς παρακολουθείτε;

Το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει 210 ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, πρωτότυπα αφιερώματα και μια σειρά από live ανοιχτές συζητήσεις, διαθέσιμες στο κανάλι του στο YouTube. Σας περιμένουμε στο www.filmfestival.gr όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τα ντοκιμαντέρ του 22ου ΦΝΘ από την Τρίτη 19 έως την Πέμπτη 28 Μαΐου. Κάθε ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για 400 θεάσεις σε χρήστες αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Δείτε εδώ τους τίτλους των ταινιών και κλείστε τη θέση σας.

Πώς θα δούμε τα ντοκιμαντέρ

  • Από τις 19 Μαΐου, μπαίνουμε στο www.filmfestival.gr και ακολουθούμε τον σύνδεσμο TDF22 ONLINE.
  • Δημιουργούμε έναν λογαριασμό, επιλέγοντας «Create account» στο επάνω δεξιά μέρος τής οθόνης.
  • Συμπληρώνουμε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμούμε. Μπορούμε τώρα να παρακολουθήσουμε τα διαθέσιμα ντοκιμαντέρ.
  • Βρίσκουμε το ντοκιμαντέρ που επιθυμούμε είτε μέσω αναζήτησης είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρούμε στο κεντρικό μενού.
  • Επιλέγουμε το ντοκιμαντέρ που επιθυμούμε να παρακολουθήσουμε. Θα λάβουμε ένα email επιβεβαίωσης.
  • Πατάμε «Play Now», ώστε να ξεκινήσει η προβολή.

Έχουμε 24 ώρες να δούμε την ταινία. Σε περίπτωση που δεν τη δούμε, η θέση μας ακυρώνεται. Καθημερινά, μέσα από τα κανάλια τού ΦΝΘ, θα υπάρχει ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα των ταινιών. Παράλληλα, το προσωπικό τού 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στη διάθεσή μας κάθε μέρα, από τις 10:00 ως τη 01:00, με live chat, για να απαντά σε ερωτήσεις και απορίες.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας για ντοκιμαντέρ που παρακολουθήσατε!

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά