Πρόταση | Γιώργος Αβραμίδης, Αλεξάνδρα Σιετή – Μίμης Νικολόπουλος στον πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη

Μια ξεχωριστή συναυλία – γιορτή μετά από 1,5 χρόνο απουσίας την Παρασκευή 22/10 από τις 20:00 στο WE.

Μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, ο Πολυχώρος WE ξεκλειδώνει τις πόρτες του, ξεσκεπάζει τις κονσόλες του, ανοίγει τα μικρόφωνα και δυναμώνει τα ηχεία του! Παρασκευή 22 Οκτωβρίου o Γιώργος Αβραμίδης και “Invented Memories” με την Αλεξάνδρα Σιέτη παρέα με την Mimis Nikolopoulos Band παίρνουν τα όργανά τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του WE για μια ξεχωριστή συναυλία – γιορτή. Κιθάρες, βιολιά, πλήκτρα, τρομπέτες, κρουστά και τύμπανα παίρνουν επιτέλους τη θέση τους και ο χώρος πλημμυρίζει ξανά μουσικές, ρυθμούς και μελωδίες… και το ταξίδι ξανα-ξεκινά!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Αβραμίδη & Invented Memories Feat. Αλεξάνδρα Σιέτη:

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα τους ΕΚΜΕΚ, τους Polkar και τους Tuflon, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocoll, το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager και το 2018 το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Invented Memories”. To 2020 κυκλοφόρησε το single “Βlind Week” σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Σιετή, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα airplays των ραδιοφώνων σε όλη την χώρα.

Ο τρομπετίστας από τη Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς κάνοντας τον ακροατή να μετακυλήσει από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά. Τρομπέτα, πλήκτρα, κιθάρες και τύμπανα, σε συνδυασμό με τη μαγική φωνή της εκπληκτικής Αλεξάνδρας Σιετή, αρμονικά “δεμένα”, είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Λίγα λόγια για τον Μίμη Νικολόπουλο και την μπάντα του :

Ο Μίμης Νικολόπουλος είναι Έλληνας συνθέτης, πολυοργανίστας και μουσικός παραγωγός.

Οι μουσικές του μας ταξιδεύουν σε μέρη που θέλουμε να επισκεφθούμε ή να επιστρέψουμε σε αυτά. Ξυπνά μνήμες από την ευαίσθητη παιδική ηλικία και διηγείται ιστορίες αφανών χαρακτήρων.

Στα τέλη του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Deviation” το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών και του κοινού. Με αφετηρία το άλμπουμ αυτό, σχημάτισε την μπάντα του (Mimis Nikolopoulos Band), με την οποία περιοδεύει από το 2018, σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας δικές του πρωτότυπες συνθέσεις, παράλληλα με τραγούδια και μουσικές από διάφορες γωνίες του κόσμου.
Ο Μίμης Νικολόπουλος και η μπάντα του, συνθέτουν ένα καραβάνι, που ταξιδεύει γεμάτο μουσικές, από τα βουνά των Βαλκανίων μέχρι τις ακτές της Μεσογείου. Με καθαρές μελωδικές γραμμές, αλλά και ένα έντονο ρυθμικό session, ο ήχος τους έχει χαρακτηριστεί από soundtrack και cinematic, μέχρι folk και worldmusic.

Για αγορά εισιτηρίων επισκεφτείτε το Viva εδώ.