3 Προτάσεις Για Stand Up Παραστάσεις (pt. 1)

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, πολλών εγκλεισμών και ανελέητης καραντίνας, οι Stand Up παραστάσεις επέστρεψαν δυναμικά και κατακτούν ξανά τις σκηνές της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Σ’ αυτό το πρώτο μέρος, προτείνουμε 3 Stand Up παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Εδώ Έχουν Προτεραιότητα Οι Έφιπποι
Μιχάλης Μαθιουδάκης | Βύρωνας Θεοδωρόπουλος

Το αγαπημένο δίδυμο της Stand Up σκηνής, Μιχάλης Μαθιουδάκης και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και έχοντας κάνει κάθε του εμφάνιση sold out, παρουσιάζει την τρίτη του δουλειά, με τίτλο Εδώ Έχουν Προτεραιότητα Οι Έφιπποι. Γιατί όμως ονομάστηκε έτσι η παράσταση; Ποιος έχει δεύτερο όνομα αλλά δεν του εύχεται κανείς “Χρόνια Πολλά”; Τι φάση με τους οικοδόμους γενικά; Όλα αυτά θα τα μάθετε κάθε Τρίτη και Τετάρτη, μέχρι τέλη Απριλίου στο six d.o.g.s.

Instagram: Michael Mathioudakis | Byron Theodoropoulos
Facebook: Michael Mathioudakis | Byron Theodoropoulos
YouTube: Michael Mathioudakis | Byron Theodoropoulos


Χαμένη Γενιά
Δημήτρης Χριστοφορίδης

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης παρουσιάζει μία ακόμα παράστασή του, με τίτλο Χαμένη Γενιά. Η συγκεκριμένη παράσταση γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας με πολλά θέματα προς εξέταση. Από την επαρχία και το χιουντάι, μέχρι τον χωρισμό από τον ψυχολόγο και το άγχος για την υγεία των γονιών που μεγαλώνουν. Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, μπορείτε να τα ακούσετε κάθε Σάββατο στο Λος Άντζελε. Opening Act: Blink Mike. Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο Το Γιώτα (πατήστε εδώ για παραγγελίες).

Instagram: Dimitris Christoforidis
Facebook: Dimitris Christoforidis
YouTube:
Dimitris Christoforidis


Μη Άσματα
Αλέξανδρος Χαριζάνης | Θάνος Αυγερινός

Μπορεί να συνδυαστεί η μουσική με την κωμωδία; Ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και ο Θάνος Αυγερινός σίγουρα λένε “ναι!” Το Μη Άσματα είναι μία παράσταση που θα σας κάνει να γελάσετε και σίγουρα θα σας κολλήσουν πολλά από τα κομμάτια που έχουν δημιουργήσει οι 2 κωμικοί. Ο Jaime Lannister τραγουδά αμανέ για τον έρωτά του, τα Καγκέλια ακούγονται σε μία αρκετά διαφορετική εκτέλεση και πολλά ακόμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ΥΤ, αλλά και από κοντά. Αναλυτικά, οι εμφανίσεις τους εδώ.

Instagram: Alexandros Harizanis | Thanos Avgerinos
Facebook: Alexandros Harizanis | Thanos Avgerinos
YouTube:
Alexandros Harizanis | Thanos Avgerinos

Banner: Athinorama

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά