Ο Βασίλης Τοκάκης μοιράζεται την εμπειρία του με τον καρκίνο στην “Άνοιξη μυαλού”

Μια ιστορία που θα αγγίξει τους αναγνώστες και αποδεικνύει ότι μπορεί κάθε κακή στιγμή να μετατραπεί σε δημιουργία, σε αισιοδοξία, σε λύτρωση. Ο Βασίλης Τοκάκης στο βιβλίο του “Άνοιξη Μυαλού” (Εκδόσεις Keybooks) κρατά δυνατή τη φλόγα του για τη ζωή ευελπιστώντας να τη μοιραστεί με όσους θέλουν να δουν τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

Στις 12 Νοεμβρίου του 2019 ο Βασίλης Τοκάκης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και στις 18 Νοεμβρίου του 2019 χειρουργήθηκε για πρώτη φορά. Αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της ζωής στο όριο. Μέσα από τα λόγια του περνούν οι τρικυμίες, οι ξαστεριές και οι ξαφνικές συνειδητοποιήσεις της ψυχής του.
Αυτή είναι η ιστορία μιας μάχης.
Αυτή είναι η ιστορία ενός μυαλού που ανθίζει.
Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου αποφασισμένου να ζήσει μόνο και μόνο για να μυρίσει το επόμενο ξημέρωμα.
Η φλόγα του για ζωή μπορεί να σε κάνει να δεις και τη δική σου ζωή με άλλη ματιά.

Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».
***
Tokakis3
***
Tokakis4
***
Tokakis5
***
Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου εδώ.
***
Picture1
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Βασίλης Τοκάκης είναι διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο γνωστικό αντικείμενο της Διαχείρισης Κρίσεων και της Διοίκησης Συγκρούσεων. Διδάσκει ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε Διδακτικό Προσωπικό στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, διδάσκοντας το μάθημα «Οργανωσιακής Συμπεριφοράς», τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Υπήρξε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία) της Ελληνικής Πολιτείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» και εν συνεχεία επί 4 έτη μέλος των αντίστοιχων Ομάδων Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία). Έχει εργαστεί στον δημόσιο τομέα σε θέσεις ευθύνης, ενώ υπήρξε στέλεχος εταιρειών στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Γεννήθηκε το 1977 και διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019.
Είναι Περήφανος Μπαμπάς της Δήμητρας και του Γιώργου.
Σύζυγος και Σύντροφος της Ιατρού Μαργαρίτας Συνετού.

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά