Δύο χρόνια μαζί – Στο Sociall είμαστε ευτυχισμένοι γιατί μετράμε την ευτυχία σε στιγμές

Δεν μετράμε την ευτυχία με followers, δεν μετράμε την ευτυχία με άσκοπα clickbaits, δεν μετράμε την ευτυχία με άσχημες ειδήσεις.

Μετράμε την ευτυχία με στιγμές, με όμορφα κείμενα που γράφτηκαν με αγάπη, με γνωριμίες που κάναμε επειδή υπάρχει αυτό εδώ το site που διαβάζετε τώρα. Με συνεντεύξεις που κατέληξαν σε φιλίες, με δουλειές νέων δημιουργών που προωθήσαμε μέσα από το χώρο που φτιάξαμε.

Μετρήσαμε την ευτυχία και βγήκε ισάριθμη με όλους εσάς.

Εσάς που διαβάσατε κάποιο άρθρο μας και φύγατε, εσάς που μείνατε, εσάς που μας εμπιστευτήκατε με τις συνεντεύξεις που μας παραχωρήσατε, εσάς που μοιραστήκατε μια νέα σας δημιουργία. Κυρίως, όμως, εσάς που γράψατε, που τρέξατε, που στείψατε το μυαλό σας για νέες ιδέες, που αγαπήσατε αυτό το εγχείρημα περισσότερο και από αυτόν που το οραματίστηκε και κυρίως που γίνατε μια μεγάλη αγκαλιά, μια όμορφη και φρέσκια παρέα με αλληλοσεβασμό και κοινή κατεύθυνση.

Μα φυσικά μιλώ για τους αρθρογράφους μας: Τη Μαίρη μας, την Άννα Μαρία μας, την Άρτεμη μας που είναι στη βασική ομάδα αλλά και τους λατρεμένους μου με τυχαία σειρά: Ευθύμη, Στράτο, Χαρούλα, Ευγενία, Εβίτα, Φωτεινή Τ., Φωτεινή Β., Μαρία, Μάρθα, Πέννυ, Βερενίκη, Άννα & Χρήστο που προσέφεραν ή προσφέρουν ακόμη το λιθαράκι τους για να αποκτήσει την ταυτότητα που έχει το Sociall.gr.

Γράφουμε για όσα αγαπάμε γύρω μας αλλά και μέσα μας. Γράφουμε γιατί αυτό μας εκφράζει, μας θεραπεύει, μας δίνει βήμα να επικοινωνήσουμε, να γνωριστούμε, να διαφωνήσουμε, να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο νιώθουμε έτσι!

Στα δυο μας χρόνια, λοιπόν!

via GIPHY

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά