Νικητής διαγωνισμού με δώρο βιβλίο Δεκεμβρίου

Έπειτα από την εντυπωσιακή συμμετοχή σας με 436 συμμετοχές στο FB + Instagram Givaway μας, ήρθε η ώρα για να μάθουμε τον νικητή του διαγωνισμού που θα πάρει δώρο το βιβλίο Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΕΡ ΝΟΪΜΑΝ από τον συγγραφέα Χρήστο Ντεκίδη (εκδόσεις Kέδρος).

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Διαβλέποντας την πτώση του την άνοιξη του 2012, ο Μουτασίμ Καντάφι προσπαθεί να εξασφαλίσει μια οδό διαφυγής. Για τον λόγο αυτό μεταφέρει και κρύβει εκτός Λιβύης ένα μέρος από τους αμύθητους θησαυρούς του.

Λίγα χρόνια αργότερα, στις απέραντες ερημιές της Αφρικής, ο Γκούντερ Νόιμαν, υπάλληλος διεθνούς μεταλλευτικής εταιρίας, θα κάνει μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.

Μεγιστάνες και σκληροτράχηλοι μισθοφόροι, αντάρτες και δόλιοι έμποροι διαμαντιών, μαζί με ανθρώπους του υποκόσμου, Λίβυους πρώην αξιωματούχους και φανατικούς τζιχαντιστές, οδηγούμενοι από την απληστία, θα επιδοθούν σε έναν ανελέητο και βίαιο αγώνα με στόχο να αρπάξουν από τον Γκούντερ το εύρημά του.

Η ανθρώπινη ζωή χάνει κάθε αξία και ο Γκούντερ θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του κάνοντας μια φρενήρη διαδρομή από την υποανάπτυκτη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στην κοσμοπολίτικη Αμβέρσα και από κει στη βαυαρική ύπαιθρο και στις ειδυλλιακές λίμνες της Ελβετίας, μέχρις ότου η άστατη θεά Τύχη αποφασίσει σε ποιον πραγματικά θα χαμογελάσει.


Νικητής διαγωνισμού

Νικήτρια του διαγωνισμού στέφuηκε η κυρία Δέσποινα Λεύκα (leukadespoina). Ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσοι συμμετείχατε στον διαγωνισμό και έρχονται πολύ όμορφα πράγματα στο Sociall.gr!

Η νικήτρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο Facebook page ή το Instagram Profile μας.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε για παρόμοιους διαγωνισμούς ακολουθήστε μας σε FacebookInstagram ή κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!