Οι Socialistas

sociall.gr
sociall.gr

Αλέξανδρος Παντελάκης
O Αλέξανδρος Παντελάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Εφημερίδα Μακεδονία, ασχολείται με το blogging και τον εθελοντισμό. Εργάζεται στο τμήμα marketing πολυεθνικής εταιρείας.

Φωτεινή Βλαχόγιαννη

Φωτεινή Βλαχόγιαννη
Είμαι η Φωτεινή Βλαχόγιαννη και μένω στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας στο ΕΚΠΑ και κάνω μεταπτυχιακό στον Ψηφιακό Πολιτισμό στο ΠΑΠΕΙ. Αγαπώ τα ταξίδια και να παίρνω φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτομαι, τα ζώα, το θέατρο, τα βιβλία, τον κινηματογράφο και τη συγγραφή.


Άρτεμης Δεβελιάδη

Άρτεμης Δεβελιάδη
Η Άρτεμις Δεβελιάδη είναι σπουδάστρια στο Δημόσιο ΙΕΚ Κερατσινίου, στο τμήμα ‘’ βοηθός βρεφονηπιοκόμων ‘’. Αγαπά το θέατρο, τη μουσική, τα βιβλία και τον κινηματογράφο.


Μαίρη Ελευθεριάδου
H Μαίρη Ελευθεριάδου είναι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Διδάσκει γαλλικά και αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία και τη συγγραφή. Στο Sociall.gr γράφει για τα αγαπημένα της βιβλία.


xaroula_tsaliou

Χαρούλα Τσάλιου
Η Χαρούλα Τσάλιου ζει για το ταξίδι και κυρίως το να μιλά γι’ αυτό με κάθε μέσο. Εργάστηκε για 25 χρόνια με αντικείμενο  την Οργάνωση επιχειρήσεων, ειδικότερα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι λάτρης της δια βίου μάθησης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. ‘Έχει έτσι ολοκληρώσει σπουδές με ποικίλα αντικείμενα: Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, Τουριστικά, Ψυχολογία, Αθλητικό Μάρκετινγκ, Ιστορία της Τέχνης κ.ά. Το 2000, διακρίθηκε σε διαγωνισμό διηγήματος των Εκδόσεων Καστανιώτη. Σήμερα, παρακολουθεί  Μεταπτυχιακό με αντικείμενο τη Δημιουργική γραφή. Αγαπά την Πυγμαχία και εργάζεται σε Boxing Club στην Αθήνα.