Οι Socialistas

Αλέξανδρος Παντελάκης

O Αλέξανδρος Παντελάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Γράφει στην Εφημερίδα Μακεδονία, ασχολείται με το blogging και τον εθελοντισμό. Εργάζεται στο τμήμα marketing εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και της εύρεσης εργασίας.


Aurora Blanc

Η Aurora Blanc είναι φοιτήτρια ψυχολογίας και ασχολείται με τη συγγραφή, έχοντας εκδώσει τη δική της ποιητική συλλογή. Δηλώνει φαν του Quentin Tarantino, αλλά και της Agatha Christie. Αγαπά όλες τις τέχνες, απ’ όπου κι αν προέρχονται, καθώς επίσης και την εγκληματολογία.


Φωτεινή Βλαχόγιαννη

Φωτεινή Βλαχόγιαννη

Είμαι η Φωτεινή Βλαχόγιαννη και μένω στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας στο ΕΚΠΑ και κάνω μεταπτυχιακό στον Ψηφιακό Πολιτισμό στο ΠΑΠΕΙ. Αγαπώ τα ταξίδια και να παίρνω φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτομαι, τα ζώα, το θέατρο, τα βιβλία, τον κινηματογράφο και τη συγγραφή.


Άρτεμης Δεβελιάδη

Άρτεμης Δεβελιάδη

Η Άρτεμις Δεβελιάδη είναι σπουδάστρια στο Δημόσιο ΙΕΚ Κερατσινίου, στο τμήμα ‘’ βοηθός βρεφονηπιοκόμων ‘’. Αγαπά το θέατρο, τη μουσική, τα βιβλία και τον κινηματογράφο.


Μαίρη Ελευθεριάδου

H Μαίρη Ελευθεριάδου είναι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Διδάσκει γαλλικά και αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία και τη συγγραφή. Στο Sociall.gr γράφει για τα αγαπημένα της βιβλία.


Ευθύμης Ευγενής

Ο Ευθύμης Ευγενής είναι Σύμβουλος διατροφής με ειδίκευση στις τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς και στον έλεγχο του βάρους. Έχει εκπαίδευση σε θέματα ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διατηρεί χρόνιες συνεργασίες με γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους. Στο Sociall.gr γράφει για θέματα διατροφής και βελτίωσης της υγείας μας.


Πέννυ Γαζοπούλου

Πέννυ Γαζοπούλου

Είμαι απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε Πατρών, έχω τελειώσει Life Coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, συνεχίζω τις σπουδές μου στο Certificate και σε εναλλακτικές Ψυχολογικές θεραπείες (mindfulness, ύπνωση, χοροθεραπεία, Θετική ψυχολογία, διαλογισμό και τεχνικές χαλάρωσης). Σκοπός μου είναι η αυτοβελτίωση, η προσωπική ανάπτυξη και  η απελευθέρωση του δυναμικό των ανθρώπων για την επίτευξη των στόχων τους.


Χρήστος Τέγος

Χρήστος Τέγος

Marketeer | Business Coach
Απόκτησε το πρώτο του πτυχίο, το 2010, από το τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ επίλεγοντας την κατεύθυνση της Γλωσσολογίας. Παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 Media Lab. To 2017 απόκτησε εξειδίκευση στο Digital Marketing και φέτος στο Business Coaching. Από το 2008 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε επιχειρήσεις εστίασης, εξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Εργάστηκε σε τμήματα Διοίκησης, Marketing, Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων. Το 2016 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Marketing και Ανάπτυξης Δικτύου μέσω Franchise σε Εκπαιδευτικό όμιλο, όπου αναλαμβάνει τη χάραξη στρατηγικής marketing, την εποπτεία και την υλοποίηση του digital marketing, την εκπαίδευση προσωπικού, την οργάνωση και εισήγηση σεμιναρίων, την παρουσίαση και εκπροσώπηση της επιχείρησης σε νέους επενδυτές, τις δημοσίες σχέσεις και τις πωλήσεις. Από το 2019 μέχρι σήμερα εργάζεται στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων σε Εμπορικές Εκθέσεις και συνεργάζεται με επιχειρήσεις, με σκοπό την ανάπτυξη, την προώθηση και την εξωστρέφεια τους. Κατά την εργασιακή του πορεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες σε B2B και Β2C πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.  Περισσότερα δείτε εδώ!


Φωτεινή Τολιοπούλου

Φωτεινή Τολιοπούλου

Η Φωτεινή Τολιοπούλου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την Κλινική Διατροφή, το Εξατομικευμένο Διαιτολόγιο διαχείρισης σωματικού βάρους και το Health and beauty coaching. Το ενδιαφέρον της για τη γαστρονομία και το ευ ζην την οδήγησαν στην υλοποίηση υγιεινών γευμάτων, αλλά και στην επίτευξη ενός βασικού στόχου, που συνίσταται στην υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής, η οποία να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία, συντελώντας στην διαμόρφωση μιας ποιοτικής ζωής και στην απόκτηση ενός υγιούς σωματικού βάρους. Επίσης, παρέχει εθελοντικά, διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική σε γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, θέλοντας να προωθήσει το μήνυμα ότι το υγιές σωματικό βάρος δρα προστατευτικά απέναντι στη νόσο.


xaroula_tsaliou

Χαρούλα Τσάλιου

Η Χαρούλα Τσάλιου ζει για το ταξίδι και κυρίως το να μιλά γι’ αυτό με κάθε μέσο. Εργάστηκε για 25 χρόνια με αντικείμενο  την Οργάνωση επιχειρήσεων, ειδικότερα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι λάτρης της δια βίου μάθησης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. ‘Έχει έτσι ολοκληρώσει σπουδές με ποικίλα αντικείμενα: Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, Τουριστικά, Ψυχολογία, Αθλητικό Μάρκετινγκ, Ιστορία της Τέχνης κ.ά. Το 2000, διακρίθηκε σε διαγωνισμό διηγήματος των Εκδόσεων Καστανιώτη. Σήμερα, παρακολουθεί  Μεταπτυχιακό με αντικείμενο τη Δημιουργική γραφή. Αγαπά την Πυγμαχία και εργάζεται σε Boxing Club στην Αθήνα.