Σχετικά με εμάς

Μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας όπως αυτό που βιώνουμε τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μια ομάδα φίλων αποφάσισε να δει το παρόν και το μέλλον θετικά.

Έχοντας κατά νου το σύνθημα του Abraham Lincoln, “ο πιο καλός τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις”, πιάσαμε τα πληκτρολόγια μας και αρχίσαμε να παρατηρούμε όσα βλέπουμε γύρω μας ή καλύτερα όσα θέλουμε να βλέπουμε δίπλα μας.

Επιλέξαμε να δώσουμε έμφαση στα θετικά: Στις όμορφες παρέες που γράφουν ιστορίες, στον πολιτισμό που άγει τη ψυχή μας, στον θετικό τρόπο ζωής, που αρέσκονται να τον αποκαλούν ευ ζην, σε βιβλία που μας ενέπνευσαν, σε παραστάσεις που κάτι μας άφησαν, σε ανθρώπους που μέσα από την τέχνη τους πλάθουν το παρόν και το μέλλον μας, στην προσωπική ανάπτυξη. Σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του οπτική στα πράγματα και το Sociall.gr (Social + all) ήρθε για να σας δείξει μια νέα ματιά στα πράγματα.

Όραμα μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να χρησιμοποιήσουμε σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας των πληροφοριών μαζί σας, να παρουσιάσουμε όμορφες ιδέες και ιστορίες ανθρώπων που θα σας εμπνεύσουν.

Μέχρι στιγμής μπορείτε να διαβάζετε κείμενα μας στις εξής κατηγορίες:

Πολιτισμός

Ευ Ζην

Κοινωνία

Πρόσωπα

Αγαπητοί μας αναγνώστες, στο Sociall ανεβάζουμε θέματα που αφορούν την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, τη Φιλανθρωπία, το Ευ Ζην, που περιέχει την ψυχολογία και τη διατροφή. Όλα όσα παρατηρούμε γύρω μας.

Aκολουθήστε μας σε FacebookInstagram ή κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!