3 Σειρές Που Έχω Αγαπήσει pt.2 | TV Shows Corner

Οι comfort series μου δεν έχουν τελειωμό και στο TV Shows Corner σήμερα θα προτείνω ακόμα 3 σειρές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε από την πλατφόρμα του Netflix. Σειρές που αγάπησα και εξακολουθώ να αγαπώ, τις έχω ξεχωρίσει την καθεμία για διαφορετικούς λόγους και πραγματικά αν δεν έχετε δει κάποια από αυτές, σας εκλιπαρώ να ξεκινήσετε άμεσα.

Daredevil (2015-2018)

Η αδυναμία μου στην Marvel είναι ευρέως γνωστή και δεν γινόταν να λείπει από την λίστα μου αυτή η υπέροχη σειρά. Πολύ καλές και οι πρόσφατες παραγωγές της Marvel (διάβασε το review εδώ), αλλά σαν τον Daredevil δεν είναι. Το Daredevil είναι μία σειρά που παρεκκλίνει από άποψη αισθητικής, σε σύγκριση με τις νέες σειρές που έχουν την αισθητική των ταινιών του MCU. Είναι σκοτεινή και αρκετά πιο ρεαλιστική.
Υπόθεση: Ο Matt Murdock είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος μετά από ένα ατύχημα με οξύ, όταν ήταν μικρός, τυφλώνεται. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει, διότι το βράδυ προστατεύει το Hell’s Kitchen από την εγκληματικότητα. Μεγάλος του αντίπαλος: ο Wilson Fisk.
Αγαπημένη Σεζόν: Όλες αλλά κυρίως η 3η
Αγαπημένοι Χαρακτήρες: Matt Murdock, Karen Page, Foggy Nelson

Daredevil Theme Song

Sex Education (2019-)

Το Sex Education είναι μία σειρά που ειλικρινά δεν περίμενα να λατρέψω. Δεν είναι από τις σειρές που σκέφτεσαι πως διακωμωδούν το σεξ και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αντιθέτως, καταρρίπτει κάθε ταμπού γύρω από την σεξουαλικότητα, μιλάει για την φιλία, τον έρωτα και την αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις. Δεν διστάζει να σου δείξει ακόμα και στοιχεία που αφορούν στην σεξουαλική παρενόχληση. Αν είσαι έφηβος, σίγουρα θα ταυτιστείς κι αν είσαι λίγο μεγαλύτερος, θα δεις με ποια οπτική βλέπουν οι νέοι την σεξουαλικότητα.
Υπόθεση: Ο Otis Milburn είναι ένα κοινωνικά αδέξιο και σεξουαλικά καταπιεσμένο παιδί, το οποίο μπήκε πρόσφατα στο λύκειο. Μητέρα του είναι η Jean Milburn, σύμβουλος του σεξ, η οποία προσπαθεί να τον βοηθήσει όσο μπορεί να ξεπεράσει τις ανασφάλειες του. Μετά, όμως από μία βοήθεια που άθελά του προσέφερε στον Adam, ο οποίος είναι νταής του σχολείου, η Maeve (συμμαθήτριά του) του προτείνει να ξεκινήσουν μαζί να εκπαιδεύουν και να συμβουλεύουν παιδιά, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις σεξουαλικές τους ανασφάλειες.
Αγαπημένη Σεζόν: 2η (με highlight το παρακάτω βίντεο)
Αγαπημένοι Χαρακτήρες: Maeve Wiley, Aimee Gibbs, Jean Milburn, Eric Effiong, Adam Groff

Highlight: Μετά από την σεξουαλική παρενόχληση που έιχε δεχθεί η Aimee στο λεωφορείο, είχε τραυματιστεί ψυχικά και φοβόταν να ξαναμπεί, για να μην πάθει το ίδιο. Η Maeve, μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους, βοήθησαν την Aimee να ξεπεράσει αυτό της το τραύμα.
Sex Education OST S3

Breaking Bad (2008-2013)

Δεν νομίζω πως το Breaking Bad χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άφησε εποχή κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως 8 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς, παραμένει στην κορυφή του IMDB, με βαθμολογία 9.4/10.
Υπόθεση: Ο Walter White, ένας καθηγητής χημείας, πάσχει από καρκίνο. Προκειμένου να αφήσει κληρονομιά στην οικογένειά του και να είναι εξασφαλισμένη και μετά τον θάνατό του, αποφασίζει να συνεργαστεί με έναν πρώην μαθητή του και βαποράκι Jesse Pinkman, μαγειρεύοντας Μεθαμφεταμίνη. Έτσι από καθηγητής, καταλήγει στον πιο αδίστακτο Drug Lord στο Albuquerque, του New Mexico.
Αγαπημένη Σεζόν:
Αγαπημένοι Χαρακτήρες:
Walter White, Jesse Pinkman, Jane Margolis

Breaking Bad Theme Song

Banner: Twitter

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά