3 Ελληνικά True Crime Podcasts Που Πρέπει Να Ακούσεις

Έχω καταπιαστεί ανά καιρούς με τα podcasts, στα οποία έχω γενικά μια ιδιαίτερη αδυναμία, ωστόσο δεν έχω αναφερθεί διεξοδικά στο αγαπημένο μου είδος podcasts, που δεν είναι άλλο από το true crime. Σ’ αυτό το άρθρο, θα δούμε μαζί 3 ελληνικά true crime podcasts που αν είσαι και εσύ λάτρης του είδους, σίγουρα θα πρέπει να τα ακούσεις. Αν πάλι πιστεύεις πως είναι λίγες οι τρεις επιλογές, μην ανησυχείς, γιατί θα έχω και δεύτερο μέρος.

1. True Crime Αλά Ελληνικά

Η Μυρτώ μας καλωσορίζει κάθε εβδομάδα σε έναν ακόμα εφιάλτη, εξερευνώντας υποθέσεις, κυρίως του εξωτερικού, που προκάλεσαν φόβο και ανατριχίλα. Αυτό το podcast μπαίνει στα βαθιά εξετάζοντας πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος νους και πώς η λογική σιγά σιγά εγκαταλείπεται και δίνει τη θέση της στον τρόμο.
Αγαπημένο επεισόδιο: Υπόθεση Aileen Wuornos

Instagram: True Crime Αλά Ελληνικά
Spotify: True Crime Αλά Ελληνικά
Apple Podcasts: True Crime Αλά Ελληνικά


2. Μέχρι Θανάτου Podcast

Η Αθηνά κάθε Δευτέρα μας παρουσιάζει εγκλήματα και εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο. Υποθέσεις πολύκροτες και άλλες όχι και τόσο γνωστές έρχονται ξανά στο φως, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε κάθε φορά την αλήθεια πίσω από αυτές.
Αγαπημένο Επεισόδιο: Υπόθεση Caroline Crouch

Instagram: Μέχρι Θανάτου Podcast
Spotify: Μέχρι Θανάτου Podcast
Apple Podcasts: Μέχρι Θανάτου Podcast


3. Dumb & Dahmer

Αν θες να ακούσεις true crime podcast, λίγο διαφορετικό απ’ τα άλλα, το Dumb & Dahmer είναι για σένα. Αν όμως δεν κατάλαβες το λογοπαίγνιο, φύγε όπως είσαι. H Έλενα και η Ειρηνέλλα είναι δύο κορίτσια που μας προσφέρουν απλόχερα αυτό το podcast, ως ένα συνοδευτικό κουλουράκι για το τσάι μας (#spillthetea και τα σχετικά). Με ανάλαφρο κλίμα και με όση δόση χιούμορ χρειάζεται, παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα υποθέσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Aγαπημένο Επεισόδιο: Υπόθεση Μαριάμ Σουλακιώτη

Instagram: Dumb & Dahmer
Spotify: Dumb & Dahmer
Apple Podcasts: Dumb & Dahmer

Banner: Pinterest

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά