Big time rush: Το συγκρότημα της εφηβικής μας ηλικίας

Οι Big time rush αποτέλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα θα έλεγα κομμάτια της εφηβικής ηλικίας των περισσότερων κοριτσιών, ίσως και αγοριών. Και ποιος έφηβος/ ποια έφηβη δε μετρούσε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να δει μια από τις πιο αγαπημένες νεανικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας, δε πήγε στο πιο κοντινό δισκοπωλείο για να αγοράσει τα cd τους ή τραγουδούσε μαζί με τους συμμαθητές του/της τα τραγούδια τους κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων ή στις σχολικές εκδρομές ?

Με βάση αυτά τα γεγονότα και σε συνδυασμό με το επερχόμενο reunion τους, θέλω να γυρίσω πίσω όλους και όλες τις fans σ’αυτές τις τόσο ξέγνοιαστες εποχές με το αφιέρωμα, που πρόκειται να ακολουθήσει:

Η σειρά – δημιούργημα των Scott Fellows και Johnny Test, με τις ανεπανάληπτες ξεκαρδιστικές στιγμές και με το κάθε επεισόδιο να απαρτίζεται από υπέροχη μουσική, ξεκίνησε να προβάλλεται μέσω του Nickelodeon από τις 27 Νοεμβρίου του 2009 έως τις 25 Ιουλίου του 2013 και επικεντρώνεται στις περιπέτειες τεσσάρων παιχτών του χόκεϊ πάγου από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ( Kendall, James, Carlos, Logan ), όταν επιλέγονται από τον ιδιόρρυθμο μουσικό παραγωγό, Gustavo Rock για το σχηματισμό ενός boyband. Έπειτα, μετακομίζουν στο Hollywood και… ξεκινάει το ταξίδι τους στο κόσμο της μουσικής !

Οι τέσσερις νεαροί πρωταγωνιστές, οι οποίοι στη πορεία έγιναν κανονικό group είναι οι: Kendall Schmidt, James Maslow, Logan Henderson και Carlos Pena Vega. Παράλληλα με το συμβόλαιο για την τηλεοπτική σειρά, τα 4 λατρεμένα μας αγόρια, υπέγραψαν και συμβόλαιο για δίσκο με την δισκογραφική εταιρεία Nick Records, αλλά και με την Columbia Records.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ‘’ Big time rush’’ κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2009, εξασφαλίζοντας τεράστια επιτυχία από πολλές χώρες κι από τότε, έχουν κυκλοφορήσει 3 albums και αμέτρητα singles, τα οποία έχουν πουλήσει πάνω 15.000.000 και 6.000.000 αντίτυπα αντίστοιχα. Αυτά είναι:

  • ‘’ BTR’’ ( 2010)
  • ‘’ Elevate’’ ( 2011)
  • ‘’24/7’’ ( 2013 )

Μεταξύ άλλων, απέσπασαν πάρα πολλά βραβεία, όπου μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται 7 Kid’s Choice Awards και 4 Bravo Otto Awards.

Το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος, διότι η είδηση για το πολυαναμενόμενο reunion έσκασε σα βόμβα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ναι, αγαπητοί και αγαπητές μου Rushers! Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, το συγκρότημα επιστρέφει για δυο συναυλίες το 2021. Η μια θα πραγματοποιηθεί στο Chicago theater στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει και μια δεύτερη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στις 18 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε, μπορείτε να ακούτε ασταμάτητα ορισμένες από τις επιτυχίες τους:

Καλή σας ακρόαση !

Πηγές φωτογραφιών: Shine on media | BTR Asia weebly

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά

H ''Υπόθεση Παραντάιν'' ζωντανεύει για πρώτη φορά στο θέατρο ''Αγγέλων βήμα''
Γιάννης Λαζαρίδης: '' Η συγγραφή είναι ένας παράλληλος κόσμος στον οποίο μπορώ να ταξιδεύω κάθε φορά...
Κώστας Γροσομανίδης: ''Σκοπός του έργου είναι να προβληματίσει και να παρακινήσει νέες ερωτήσεις για...
Κάρμεν Ρουγγέρη: “Βλέποντας την καταστροφή του πολέμου καταλαβαίνεις την αξία της ειρήνης” 
Η Τίνα Αλεξοπούλου έρχεται με jazzy διάθεση στο Half Note Jazz Club
Γιάννης Αγγελάκης: ''Η φαντασία μας μπορεί να συνεχίσει να διευρύνεται με νέους δρόμους που ανοίγοντ...
Ο ''Μπάτμαν'' του Τάσου Θεοφίλου θα παρουσιαστεί στο πολυχώρο ''ΠΛΥΦΑ''
Η Τίνα Αλεξοπούλου μας τραγουδά '' του έρωτα γραμμένο''
Η Γιώτα Τσιμπρικίδου γιόρτασε τα 100 επεισόδια του Artpodcast σε μια ξεχωριστή βραδιά
Μιχαήλ Σιδηρόπουλος: ''Το ταξίδι της συγγραφής μου δίνει την ενέργεια να προσπαθήσω να αφιερώσω περι...