” Τα Καλουτάκια ” μάγεψαν το κοινό στο θέατρο ” Παραμυθίας ”

Σε μια εποχή, όπου οι άνθρωποι κάθε ηλικιακής ομάδας, στερήθηκαν τα ταξίδια, την επαφή με τους αγαπημένους ανθρώπους, με την φύση, τις αγκαλιές, αλλά και τη διασκέδαση, ” γεννήθηκε ” ένα θεατρικό έργο, το οποίο επιθυμούσε τόσο να διασκεδάσει, όσο και να ταξιδέψει το κοινό σε μια αλλιώτικη εποχή. Ο λόγος για τα πολυαγαπημένα ” Καλουτάκια ”, το πιο αξέχαστο δίδυμο της ελληνικής μουσικής, του θεάτρου και του κινηματογράφου !

Η μουσικοθεατρική παράσταση με την υπογραφή του Κώστα Παπαπέτρου, επικεντρώθηκε στην ζωή και την καριέρα των αδελφών Καλουτά από την παιδική τους ηλικία και την πρώτη τους εμφάνιση με τη Μαρίκα
Kοτοπούλη.
Επίσης, έγιναν αναφορές στο χωρισμό του διδύμου, στην σόλο πορεία της Άννας Καλουτά και στον αποχωρισμό τους.

Επρόκειτο για μια απολαυστική και επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση, που στήθηκε με άκρως νοσταλγική διάθεση από τον σκηνοθέτη, Αλέξανδρο Λιακόπουλο και με μεγάλη αγάπη απ’ όλους τους συντελεστές. Ένα ευχάριστο ταξίδι στον βίο των δυο αυτών υπέρλαμπρων κυριών, με οδηγούς τις πολυτάλαντες αδελφές Μαρμάρου, τον αεικίνητο Κριστιάν Κουλμπίντα, τον διασκεδαστικό Κλαούντιο Κάγια, τον συγκινητικό Ιωάννη Τσίλη και την μελωδική φωνή της Μαρίας Βουτσαδάκη, οι οποίοι κατάφεραν με αξιέπαινο τρόπο να μας κάνουν να θυμηθούμε τα τραγούδια των παππούδων μας/ των γονιών μας, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να μας ξεσηκώσουν με τα χορευτικά τους, με το αστείρευτο κέφι τους, μα το κυριότερο ? Να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά, την οποία θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό ! Σας ευχαριστούμε πολύ !

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενα: Κώστας Παπαπέτρος

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Χορογραφίες: Ελένη Μαρμάρου

Μουσική διδασκαλία: Μαρία Βουτσαδάκη

Κοστούμια: Γιάννης Παυλίδης

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Ιωάννα και Ελένη Μαρμάρου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Ιωάννης Τσίλης, Κλαούντιο Κάγια

Πιάνο – τραγούδι: Μαρία Βουτσαδάκη

Πηγές φωτογραφιών: Ecozen | Artemis Develiadi | Kalitheasi

Εξώφυλλο: News travelling