Η Nickel Loo ζει μέσα από την εικαστική δημιουργία και εντυπωσιάζει το instagram με τα έργα της

Στο Sociall.gr αγαπάμε πολύ τις τέχνες και την καλλιτεχνική δημιουργία σε όλες της μορφές της. Αυτή την φορά θα μεταφερθούμε στην εικαστική τέχνη και θα μιλήσουμε με ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, τη @NickelLoo. Στα έργα της πρωταγωνιστούν μαγικά σκίτσα, μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων και μικρογραφίες που μοιάζουν σαν αληθινές. Μερικά από τα έργα της εντυπωσιάζουν το κοινό του instagram και είναι ένας λογαριασμός που αξίζει να του δώσετε προσοχή. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί της και να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για την ίδια και όσα κάνει.

Νίκη μου, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Πότε ασχολήθηκες πρώτη φορά με τη ζωγραφική;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ζωγραφίζω! Από μικρή μου άρεσε να σχεδιάζω, ό,τι μου έδινε έμπνευση ήθελα να το αποτυπώσω στο χαρτί. Κανείς δεν μου έδειξε ποτέ τον τρόπο, παρατηρούσα, έπιανα το μολύβι και βουαλα!!

Υπάρχει κάποιο είδος εικαστικής τέχνης που να σε εκφράζει περισσότερο; (πχ. Η σκιτσογραφία)

Οι προσωπογραφίες, όπως έχεις παρατηρήσει εξάλλου, είναι αυτό που με εκφράζει περισσότερο. Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και πολλά διαφορετικά υλικά και σίγουρα ακόμη δεν έχω σταματήσει να πειραματίζομαι.

Τι είναι για εσένα η εικαστική δημιουργία;

Κατάθεση ψυχής. Όταν ζωγραφίζω ξεχνάω τα πάντα! Είναι μια μικρή απόδραση, όπως όταν διαβάζεις βιβλία. Ο χρόνος χάνεται και γεμίζει με χρώματα. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ως δημιουργός είναι όταν βλέπεις το έργο σου ολοκληρωμένο, διότι γνωρίζεις ότι ένα κομμάτι του σου ανήκει.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που θέλει να ασχοληθεί συστηματικά με την συγκεκριμένη τέχνη;

Ποτέ δεν είναι αργά! Δημιουργήστε, ζωγραφίστε, φτιάξτε ότι σας κάνει ευτυχισμένους. Αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο που σας περισσεύει, εξάλλου όλοι σπίτια μας είμαστε μετά τις 9!! Ανοίξτε το PC το tablet η το κινητό  και αυτή τη φορά μη κάνετε scroll σε ανούσια πράγματα, αλλά βρείτε μια πηγή έμπνευσης η δοκιμάστε να δείτε ένα  σχετικό tutorial. Βάλε το playlist που σου αρέσει  και αυτό που άφησες για αύριο καντο σήμερα!

Κεφάλαιο μινιατούρες! Πώς προέκυψε αυτή η αγάπη;

Είναι μη μου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι θέλω να το δοκιμάσω! Φυσικά τεράστιο ρόλο έπαιξε η καραντίνα, μπορεί να ζωγράφισα πολύ, μπορεί να διάβασα καμιά 20ρια βιβλία, αλλά χρειαζόμουν και κάτι ακόμη. Και κάπως έτσι ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι που λέγεται book nook. Το δοκίμασα, ταίριαξε υπέροχα ανάμεσα στα βιβλία μου και είμαι έτοιμη να φτιάξω κι άλλα!

Ξέρω ότι λατρεύεις τα βιβλία. Τι αισθήματα αποκομίζεις με ένα καλό βιβλίο;

Ω ναι λατρεύω τα βιβλία! Αγαπώ να χάνομαι στον κόσμο που με μεταφέρουν. Όλα τα βιβλία έχουν κάτι να σου δώσουν είτε καλά είτε μέτρια. Το πρόβλημα είναι η αίσθηση όταν τελειώνεις ένα απολαυστικό βιβλίο, η στεναχώρια του αποχωρισμού, γιατί  σου πρόσφερε  και σου έμαθε πολλά σαν κάποιος παλιός καλός φίλος.

Θα σε ενδιέφερε μια επαγγελματική ενασχόληση με αυτό το αντικείμενο; (Να πω ότι ήδη ετοιμάζουμε κάτι από κοινού αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα για να επιτείνουμε την αγωνία χεχε)

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς. Φυσικά και θα τι ήθελα, όμως δεν θα άφηνα το καλό επαγγελματικό περιβάλλον που βρίσκομαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδρομή τελειώνει εδώ, καθώς τα αγαθά κοπής κτώνται. Σκοπεύω να ανεβάσω τα έργα μου σε μια πλατφόρμα όπου θα είναι ευρέως διαθέσιμα. Οπότε αν αγαπάτε την τέχνη stay tuned και follow @nickel_loo!

Πριν φύγετε ρίξτε μια ματιά